Република България
Начало

Обучение на участници по време на Световното първенство за юноши и младежи по фехтовка в гр. Пловдив, 05-08.04.2014г.

По време на Световното първенство за юноши и младежи по фехтовка, по покана  на Международната федерация по фехтовка, двама служители от Антидопинговия център на 05.04-6.04.2014г. участваха активно в Антидопинговата образователна Аутрич програма съвместно  с чуждестранния представител, д-р Джордж Руиш ван Дугтерен, член на медицинската антидопингова комисия на Международната федерация по фехтовка. Спортисти, треньори и официални лица бяха насърчавани и подпомагани да попълват викторината на  компютърно базираната игра на Световната антидопингова агенция – „Играй честно“,  (http://quiz.wada-ama.org). 

В благодарствено писмо за успешната работа на служителите на Антидопинговия център,  международният представител д-р ван Дугтерен отчита, че това е най-успешната Аутрич програма проведена досега с рекорден брой участници – 483 състезатели и 36 треньори от 71 страни.

На всички български участници бяха раздадени образователни информационни материали и им беше разяснена процедурата по допингов контрол.

Галерия

World Anti-Doping Agency       Inado       World Anti-Doping Agency       Български Олимпийски Комитет       Informed-sport.com      
©2012-2016 Антидопингов център   Created by: 123.bg